maandag, 25 januari 2021

Rustplaatsen


Wilt u de rustplaatsen bezoeken? Kijk dan hieronder waar de rustplaats op welke dag is.

Voor alle rustplaatsen geldt: kom liever met de fiets dan met de auto. Dit is van grootst belang voor de veiligheid van de wandelaars. Daarnaast geeft u hiermee het goede voorbeeld aan uw kinderen en scheelt dit parkeerproblemen.

 

Voor de 5km, 10km en 15 km zijn de rustplaatsen per dag verschillend. De rustplaats voor de 2½ km is elke dag hetzelfde.

 

Rustplaats 2½km

De rustplaats voor de 2½ km is elke dag in het speeltuintje tussen de Tiltenhof en de Steffenberg.

Rustplaats snuffelroute

 

Woensdag

De rustplaats is bij de blokhut van Jong Nederland Gennep aan de Prinses Irenestraat te Gennep. Deze rustplaats is gemakkelijk van alle kanten te bereiken. U kunt uw auto parkeren aan de Picardie of de parkeerplaatsen aan de Prinses Margrietstraat. Gelieve zo min mogelijk te parkeren rondom de in- en uitgang van de rustplaats aan de Prinses Irenestraat.

rustplaats woensdag

 

 

Donderdag

Op deze dag zijn er verschillende rustplaatsen. De rustplaats voor de 5 km is bij Fam. van Baal aan de Oude Panovenseweg in Ottersum. Deze rustplaats is het beste te bereiken via de Horsestraat, welke overgaat in de Hondsiepsebaan of vanuit Ottersum via de Hoenderweg en dan linksaf de Aaldonksestraat en vervolgens rechtsaf de Hondsiepsebaan. Hier kunt u in de berm parkeren. Gedurende de rustpauze zal de Oude Panovenseweg voor al het gemotoriseerde verkeer afgesloten zijn.

Rustplaats donderdag 5km

 

De rustplaats voor de 10km en de 15 km is aan de Ringeloor in Milsbeek. Aangezien de Aaldonksestraat, de Kroefsestraat en de Onderkant voor al het gemotoriseerde verkeer is afgesloten om voldoende veiligheid voor de wandelaars te kunnen garanderen is de rustplaats aan de Ringeloorhet beste te bereiken via de Rijksweg en vervolgens de Kerkstraat. Er is rondom de rustplaats voldoende parkeergelegenheid.

rustplaats donderdag 10-15km

 

Vrijdag

Op vrijdag is de rust bij Fam. ten Haaf aan de Leembaan in Ottersum. Doordat de wandelaars van alle kanten deze rustplaats benaderen en er wegafsluitingen gelden voor de Aaldonksestraat, de Leembaan, de Moerasweg én de Broekstraat is deze rustplaats alleen via de Kleefseweg via de Roepaanstraat en de Baasestraat te bereiken. U wordt dan ook dringend verzocht, als u met de auto komt om via deze route te rijden en uw auto in de berm van de Baasestraat te parkeren en het laatste stuk te lopen. Een andere optie is om via de Ringbaan de Leembaan in te rijden en de auto vóór de Broekstraat in de berm te parkeren.

Rustplaats vrijdag

 

 

Zaterdag

Op zaterdag is de rust bij de Uitkomst aan de Kleefseweg in Ven-Zelderheide. Deze rustplaats is goed te bereiken via de Kleefseweg vanuit Ottersum. Er zijn hier voldoende parkeervakken beschikbaar, daarnaast kunt u ook uw auto parkeren in de berm van De Steeg parkeren, dit is de weg richting landgoed Zelder. U wordt verzocht de stoep voor de Uitkomst tot aan de Waldstraat autovrij te houden, omdat de wandelaars na de rust hier overheen moeten lopen.

Rustplaats zaterdag

 

 

Over ons

Het KVW organiseert activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar.

De grootste activiteit is onze AvondJeugdVierdaagse. De anderen zijn gekoppeld aan onze thema- en feestdagen.

Veel plezier met het bekijken van onze informatieve site.

 

Contact

Stichting Kindervakantiewerk Ottersum
Grevendaal 22
6595 BM Ottersum

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lees verder...